AiCi

Ingen shopaholic, bara modell

Scary

Publicerad 2012-06-28 18:32:19 i Modellbilder

 
 
 
Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
 
Fotografering från förra året då Lina hade en uppgift i skolan. Det var inte kul att ligga i den där skogen kan jag säga, vet inte hur många knottbett jag hade efter det där. Men annasrs var det en rolig fotografering :)
 
 

Red shoes

Publicerad 2012-06-27 19:56:51 i Modellbilder

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
 
En bild fotad för flera år sen. Tror jag och Lina gick i typ 8: an eller någon sånt. Så det var ett tag sen, men jag kommer så väl ihåg det. På den fotograferingen hade jag röda prickar av läppgalns i ansiktet format som ett S som gick ovanför ena ögat och under det andra. Det var ju en del som tittade kan jag ju säga, men det gjorde inte så mycket, det var kul ändå:)

Bubbles

Publicerad 2012-06-26 21:28:41 i Bal och Student

En bild från flakåkningen på studenten. Det var verkligen hur kul som helst, jag vill göra om det. Det sa jag redan när vi stod på flaket och var på väg av, att jag ville åka igen.

Pink flowers

Publicerad 2012-06-25 12:18:10 i Allmänt

Idag är jag ledig från jobbet så jag har haft långhelg eftersom det var ledigt i fredags också då det var midsommar. Idag ska jag nog till Sara på klassåterträff även fast det inite var länge sedan vi tog studenten. Men det ska bli kul att träffa gamla klassen:)

Mitt jobb!!

Publicerad 2012-06-21 20:12:28 i Allmänt

 
 
 
Tänkte berätta lite om mitt jobb och hur jag fick det då jag har fått lite frågor och även några grattis hälsningar till min anställning. Tack så mycket för det, det glädjer mig:)
 
Jag jobbar på ett företag som heter Köp barnvagn som ligger i Karlstad. Vi har även försäljning via internet och vi skickar varor till hela Sverige och Norge. Vi är 14 stycken som jobbar där just nu, lite skillnad från när jag började jobba extra där då det var 4 stycken.
 
Anledningen till varför jag hamnade där var för att jag alltid varit intresserad av bebisar och barn och när jag gick i 8:an var det dags för praktik i två veckor. Första veckan var jag hos min bror och andra veckan var jag på Köp barnvagn. Ett företag som jag hade sett på vägen till och från min syster. Jag började snappa upp namnet på företaget och sökte upp det på internet, ringde och frågade om de tog emot praktikaner, vilket de gjorde så jag åkte dit och presenterade mig och var där i en vecka. Sen i 9:an var det dags för praktik igen och jag ville va på samma företag igen, vilket man egentligen inte fick enligt syon på skolan men jag lyckades övertala honom. Vilket jag är väldigt glad över idag. För någon/några månader efter den andra gången jag var där, en lördags morgon ringer chefen och undrar om jag kan hoppa in och jobba då alla andra var sjuka. Jag svarade så klart ja och efter det fick jag jobbet som extra personal på det företaget.
 
Jag jobbade där så mycket jag kunde, så på varje lov och studiedag som jag hade försökte jag alltid att jobba. Sitsta året på gymnasiet hade inte vi så många lektioner så jag kunde passa på att jobba både innan och efter skolan. Så för några månader sen frågade min chef vad jag hade för planer efter studenten, om jag skulle plugga, resa eller något sånt. Men jag hade inte tänkt på det, jag ville ju jobba på Köp barnvagn och då kommer erbjudandet om jag vill fortsätta jobba, fast på heltid. JAA så klart jag vill. Veckan efter säger chefen det till alla på personalmötet att det är klart att jag ska jobba där. Och så blev det:)
 
Jag trivs jätte bra på det företaget och jag är verkligen glad över att jag har fått den har det här jobbet. Jag är så glad över att jag lyckades få ett ja från syon där i 9:an, annars kanske jag inte skulle ha fått det här jobbet. Så till alla er där ute, stå på er om ni verkligen vill något och en sak till, gör ert bästa på praktiken eller provanställningen. Det lönar sig.
 
Hoppas att ni orkade läsa hela, det blev ett ganska långt inlägg den här gången. Om inte kan ni i alla fall kolla på bilderna från företaget:)
 
En del av sängavdelningen för ett tag sen.
 
Madeleine fiskar och får napp utanför butiken.
 
Vi hade en STOR outlet på barnvagnar och andra saker den 8 september 2011.
 
Den 23 november är rivningen av lagret så kallat "stallet" i full gång.
 
Det nya lagret byggs upp.
 
Det börjar närma sig slutet av det nya lagret, "kuben", "båten". Jag vet inte riktigt vad det heter :P
 
Många förväntasfulla föräldrar som ska hämta sin Emmaljunga vagn.
 
 
Barnmässan i Karlstad den 23-26 mars
 
 

Första dagen på jobbet!

Publicerad 2012-06-18 18:54:08 i Allmänt


Då var första dagen på jobbet avklarat som fast anställd. Tidigare har jag bara jobbat extra där, som jag har gjort i 4 år. Så jag känner ju till i stort sett allt där, vilket är rätt skönt faktiskt.

Bilden är från firmafesten som jag var på i lördags. Vi är inte riktigt så här många på jobbet, för i lördags var respektive och barn med. Det var verkligen jätte kul och jag hoppas att vi kommer göra liknande saker i framtiden.

Personalfest

Publicerad 2012-06-16 21:48:44 i Allmänt
Nu har jag precis kommit hem från personalfesten hemma hos min chef. Det var kul att träffa alla utanför jobbet och bara umgås och prata gamla minnen:) Det serverades jätte god mat och sen blev det tipspromenad som handlade om företaget och saker som har hänt under åren:) Tyvärr har jag ingen bild som jag akn visa därifrån än, får hoppas att någon av mina kollegor lägger upp bilder på facebook från kvällen.

Student

Publicerad 2012-06-15 13:16:40 i Bal och Student

 
Igår tog jag studenten:) Gud va kul det var, vill göra om det. Dock är det lite synd för nu kommer man inte träffa klasskompisarna på samma sätt. Men det är väl så det är. De närmaste kommer jag hålla kontakten med i alla fall.

Nu börjar allvaret och vuxenlivet på riktigt och jobbet börjar jag på måndag.

Bal bilder

Publicerad 2012-06-13 12:58:58 i Bal och StudentNu har även jag, minstingen i familjen, varit på bal. Det blev en väldigt lyckad kväll med god mat och trevliga människor:) Jag måste säga det att vi hade jätte tur med vädret för på förmiddagen var det ganska mulet och kallt men det sprack upp och blev fint på eftermiddagen.

Jag ska snart åka iväg till skolan för att fixa pyntet på flaket som vi ska åka imorgon då det är STUDENT!

Första turen för i år!

Publicerad 2012-06-11 22:44:58 i Just Nu
Idag har jag och pappa tagit första turen med hojen för i år:) dock endast till bistiktningen. Men det var kul att komma ut och åka lite. Förr var vi alltid ute på motorcykel semester, men det har inte blivit av nu de senaste 2-3 åren. Lite synd faktiskt, för det är riktigt kul:)

Riktigt slapp dag idag.

Publicerad 2012-06-10 23:27:22 i Allmänt

 

image description 

Idag har det verkligen varit en slapp dag. Jag har inte orkat gjort någonting förutom att ligga i soffan och titta på tv. Har varit helt slut i hela kroppen,  men det är väl antagligen för att jag har haft fullt upp och gjort saker hela tiden och nu när jag väl börjar slappna av kommer allt på en gång. Men det kan vara skönt att vila ut ordentligt för den här veckan lär inte bli lugn i alla fall :P

Beautiful flowers

Publicerad 2012-06-09 17:33:56 i AllmäntJag hoppas att det väder är som det var igår både på tisdag och torsdag då det är bal och student. Jag är verkligen super taggad nu och samtidigt lite nervös för veckan efter det börjar mitt riktiga jobb. Jag har visserligen jobbat extra där sen praktiken i 8-9 :an så jag känner ju till allt där. Men nu är det ju verkligen på riktigt. Jag har blivit vuxen! 

Alanya

Publicerad 2012-06-08 11:11:35 i Alanya 2012
Bilder lånade från Alicia.

I onsdags kväll kom vi hem från en underbar resa i Alanya. Vi har haft det jätte roligt och det har varit en extremt värd resa. Det var dock skönt att komma hem igen och få sova i sin egen säng men samtidigt längtar jag tillbaka dit.

Mer bilder kommer!

Vart är toppen köpt?

Publicerad 2012-06-01 12:00:00 i Modellbilder

Modell: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins

Det är flera som har frågat vart min topp/klänning kommer ifrån och nu tänkte jag svara på det. Det är nämligen så här att jag har fått den från min syster för några år sedan och hon har köpt den utomlands någon stans. Hon har jobbat en del utomlands och i flera länder dess utom. Så tyvärr vet jag inte vart man kan köpa den.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela