AiCi

Ingen shopaholic, bara modell

Amika

Publicerad 2012-11-29 20:08:51 i Hår

 
Här är några nya hårprodukter som jag har börjat använda till mitt hår. Jag har visserligen inte hunnit prova allt än men av det jag har provat hittills har jag gillat:)
 

Fiskpedikyr

Publicerad 2012-11-28 22:27:32 i Allmänt

 
 
Fiskpedikyr är verkligen något ni borde prova om ni inte har gjort det tidigare. Jag och mamma passade på att prova det när vi var på Attitude Sthlm i fredags. Hehe jag var verkligen inte beredd på den första fisken så då skvatt jag till lite med sen när fiskarna väl var i gång på riktigt så var det faktiskt väldigt skönt:)
 
 
 

Förberedelser inför tävling - Attitude Sthlm

Publicerad 2012-11-27 23:56:39 i Allmänt

 
Här kan man se när frisörer och stayliset var i full gång med att styla sina modeller inför frisyrtävlingen som var i lördags på Attitude Sthlm. Jag blev väldigt inspererad av att se alla dessa skapelser, så jag lär nog försöka mig på att göra en avantgarde frisyr på min själv ågon gång.
 

Attitude Sthlm

Publicerad 2012-11-24 20:47:00 i Allmänt

 
 
 
Just nu ligger jag i sängen på hotellet med datorn i knät efter två dagar på Attitude Sthlm. Jag är rätt så trött efter dessa dagar men det har varit två roliga dagar på mässan där man har fått sett flera olika saker. Visningarna var nog det som jag tyckte var roligast, men det var även kul att gå och kolla i alla montar. Har handlat en del nya saker, bland annat två nya klänningar som är perfekta partyklänningar.
 
 

Fixa naglarna imorgon

Publicerad 2012-11-20 22:22:27 i Allmänt

 
I slutet på förra veckan var jag väldigt nöjd med hur mina naglar såg ut, men det är jag ju inte nu kan jag ju säga. Har brutit varannan nagel känns det som så de är inte alls fina nu. Men som tur är ska jag och Lydia fixa våra naglar imorgon. Tur det för jag måste ju ha fina naglar till Attitude Sthlm :P
 

Autumn makeup

Publicerad 2012-11-20 00:23:36 i Make-Up

 
Här är en närbild från sminkningen som jag hade på den höstiga fotograferingen. HÄR och HÄR kan ni se resultatet från fotograferingen.
 
Kan även passa på att säga att jag har skapat ett ny kategori som heter MakeUp där jag kommer lägga upp olika sminkningar. Både vardags och mer extrema sminkningar. Det kan även komma med något tips då och då. Hoppas att ni kommer att gilla det :)
 
 

Love my new jacket

Publicerad 2012-11-19 22:14:42 i Allmänt

 
Idag på lunchen åkte jag hem för att ta emot ett efterlängat paket, min nya jacka. Älskar den verkligen. Har varit ute efter en lite nättare vinterjacka så denna är perfekt :)
 
 
 

Min första match

Publicerad 2012-11-15 22:27:21 i Allmänt

 
Nu är jag precis hemkommen efter min första ishockeymatch. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Är inte direkt sport intresserad men när jag väl börjar titta på något brukar jag bli ganska insatt i det.
 
Jag var där med jobbet och STOKKE som är en leverantör till oss så det var väldigt kul att göra något med några av kollegorna. Hehe det var bara jag och en tjej till från jobbet som ville med men alla killarna ville med i alla fall så vi blev ett gäng:)
 

De fina höstfärgerna

Publicerad 2012-11-13 21:25:46 i Modellbilder

Pälsväst: Lindex 399:-
 
Modell & Make-up: Felicia Olsson
Fotograf: Lina Flodins
 
Det har gått så otroligt fort för löven att försvinna. Alla fina färger är borta och allt ser så grått ut, det är nästan så att jag vill att snönn ska komma så att det blir lite ljusare.
 
 
 
 
 
 

ATTITUDE STHLM

Publicerad 2012-11-10 12:44:33 i Allmänt

 
Har helt glömt bort att berätta att jag ska till ATTITUDE STHLM. Det ska bli hur kul som helst att åka dit och jag kommer vara på mässan på fredag och lördag (23-24).
 
Jag vet att jag har varit jätte dålig på att blogga de senaste dagarna men det beror på att jag har varit sängliggandes och haft jätte ont i magen. I onsdags åkte jag och mamma in till akuten och de visste inte helt vad det var, men de trodde på magkatarr. Så nu äter jag medicin för fulla muggar :) Det känns som om att jag är på bättringsvägen i alla fall så det är ju bra.

Pink

Publicerad 2012-11-06 15:29:00 i Make-Up

 
 
Fotograf: Jessica Bergman
Hår & Make-up: Sofie Jordskogen
 
Här har ni två utav bilderna som blev tagna när jag var modell i söndags.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela