AiCi

Ingen shopaholic, bara modell

Red Lips

Publicerad 2012-10-31 22:02:00 i Allmänt

 
Idag gjorde jag en mer neutral sminkning men med röda läppar. Jag tycker att det är väldigt fint när man gör en lättare sminkning på ögonen och sen ett par röd läpper till. Fungerar både till vardags och till fest.
 

My Make-up

Publicerad 2012-10-29 22:33:00 i Frågor och svar

 
Tänkte berätta lite hur jag gjorde denna sminkning och vad jag använde när jag gjorde den.
Det blev visst ett väldigt långt inlägg men jag hoppas att ni orkar läsa det ändå:)
 
Jag började som vanligt med att lägga en grundsminkning med True Match foundation från Loréal sedan IsaDora´s Bronzing Powder under kidbenen. När det gäller ögonsinkningen så började jag med de vita partierna där jag använde en vit inliner kajal från IsaDora för att rita upp vart jag skulle ha det vita. Över det har jag lagt på en vit ögonskugga. Jag tog sedan en smal och ganska kompakt sminkborste för att göra de blå strecken med ögonskugga vid kanten av det vita. Tog sedan en mer "fluffig" borste för att sudda ut det blå under ögonen, vid näsan och vid ögonbrynen. Tog även på lite mer ögonskugga på de ställena. Vid "vingarna" eller stecken lät jag det vara. Sen på mascara så är ögonen klara.
 
Nu till läpparna, där börjae jag med att återigen anväda den vita inliner kajalen för att markera läpparna. Sedan tog jag en krämig vit ögonskugga från Maybeline och fyllde hela läpparna. Den blå färgen är ögonskugga som jag la längst ut vid mungiporna och suddade sedan ut ögonskuggan mot mitten på läpparna. Duttade lite av den vita krämiga ögonskuggan i mitten för att förstärka det vita. Sen är det KLART!
 
 

Besiktning

Publicerad 2012-10-29 17:17:36 i Allmänt

 
Alldeles strax ska jag åka iväg till besiktning med min nya bil. Jag är inte direkt orolig för att den inte ska gå igenom, men man vet ju aldrig. Jag hoppas på att det kommer gå bra i alla fall.
 

Ice

Publicerad 2012-10-28 22:10:00 i Make-Up

 
Nu på kvällskvisten blev jag inspererad till att göra en extrem sminkning. Det slutade med att jag gick bort till Lina där vi hade en liten photoshoot tillsammans.
 
Jag tycker att det är roligt att göra mer udda sminkningar och frisyrer som man kan ha på fotograferingar. Är lite trött på när det alltid ska vara så himla "fint". Mer av udda och extrema sminkningar kommmer komma upp framöver.

Känner ni igen mig?

Publicerad 2012-10-28 10:42:00 i Behind The Scenes

 
Så här såg jag ut igår när vi speldade in musikvideon. Jag känner knappt igen mig själv med den där sminkningen och tänderna.
 
Igår spelade vi in en del i den scenen, så vi ska spela in en del till. När vi ska göra det vet jag inte än men det kommer nog vara ganska snart:) Jag kommer självklart lägga upp musikvieon här på bloggen när den är klar, men det kommer ta ett bra tag innan den är klar. Så än så länge får ni nöja er med stillbilder från inspelningen:)
 
 
 

Lina´s älskade kamera!

Publicerad 2012-10-24 00:20:46 i Allmänt

 
Hehe här är Lina med hennes älskade kamera som jag tror att hon inte skulle klara sig utan. Men tack vare den och andra kameror har hon kommit otroligt långt. Jag är jätte stolt över henne och tycker att hon är en otroligt duktig fotograf :)
 

Tygprovning - Musikvideo

Publicerad 2012-10-23 23:38:53 i Behind The Scenes

 
Nu är vi precis klara med att prova ut tyger och kommit fram till hur min klänning eller klänningarska se ut när vi spelar in musikvideon. Jag ska ha två outfits, där jag först ska vara "vacker" och ha en vit klänning. Sen ska jag vara mer en ond häxa eller liknade i helsvart. Det ska bli väldigt kul att få se resultet sen.
 
 
 

Elly coated zip jeans

Publicerad 2012-10-22 22:45:17 i Allmänt

Jeans: Elly coated zip jeans från Ginatricot (599:-)
 
Imorgon efter jobbet är det provsminkning som gäller till musikvideon som jag ska vara med i. Hela lördagen är det planerat att vi ska filma, eller i alla fal hålla på med den. Det är ju rätt mycket förberedelser som måste fixas innan. Kamerorna ska riggas upp och alla som ska vara framför kameran ska sminkas men det kommer nog gå bra.
 

Autumn

Publicerad 2012-10-22 06:00:00 i Frågor och svar


Photographer: Lina Flodins
Här har ni de första bilderna från gårdagens fotografering. Vi hade verkligen jätte kul där ute i skogen, men det var inte direkt varm. Så på slutet kunde vi knappt röra fingrarna, men vad gör man inte för konsten.
 
Fick en fråga om vart min väst kommer ifrån och jag har köpt den på Lindex och den kostar 399:-

Söta lilla Jack

Publicerad 2012-10-21 21:01:05 i Allmänt

 
 
 
 
Hur söt är han inte, lilla Jack som leker med storebrosans presentpapper? Aston flydde 2 år i fredags så vi firade honom igår, en dag sent. Självklart skulle Jack också vara med och öppna presenten. Men pappret var nog roligare än leksaken som var i.
 
 

Har varit på möte

Publicerad 2012-10-21 13:12:46 i Allmänt

 
Idag på förmiddagen var jag i stan och tog en fika samtidigt som jag var på möte. Vi pratade om ett kommande fotojobb där jag ska vara modell. Mer om projektet kommer komma upp senare när det väl drar igång på riktigt:)
 
Nu ska jag fixa lite inför dagens höstfotografering.
 
 
 

Barn & Baby mässan i Kista

Publicerad 2012-10-17 23:35:01 i Allmänt

 
Efter en lång och rolig dag på Barn & Baby mässan i Kista ska det äntligen bli skönt att få lägga sig i sängen. Det har inte blivit så mycket sömn de senaste dygnen men det har det varit värt :) Hårvisning i Trollhättan igår och jobb mässa idag.
 
Jag tycker verkligen att det är jätte kul att "komma bort" lite från det vanliga arbtsuppgiferna och åka på till exempel mässa. Det var väldigt kul att se nyheter och få träffa leverantörer som man tidigare endast pratat i telefon med.

Veckans planer

Publicerad 2012-10-14 14:35:59 i Allmänt

Bild från hårvisningen i Karlstad 10/10
Fotograf: Lina Flodins
 
Veckan som kommer har jag väldigt mycket planerat. Imorgon efter jobbet åker jag ner till pappa i Vänersborg och sover där för att sedan på tisdag åka till Trollhättan. I Trollhättan ska jag vara modell hela dagen och sedan på kvällen efter visningen blir det att åka hem och sova. För på onsdag vid 5.30 - 6.00 åka till Stckholm med jobbet då vi ska på mässa. Torsad, fredag och lördag är det jobb som står på schemat och på söndag ska jag på möte.
 

Inför musikvideon

Publicerad 2012-10-13 22:12:00 i Behind The Scenes

 
 
Idag var vi ute i skogen för att provfilma inför musikvideon. Vi diskuterade även hur det kommer att se ut, vem som ska göra vad och så vidare. Den 27/10 är det planerat att vi ska dra igång med den riktiga inspelningen. När den riktiga inspelningen är kommer det vara med fler personer. Alla kunde tyvärr inte komma idag.
 

Joe-yves och Gunilla

Publicerad 2012-10-12 00:36:12 i Behind The Scenes

Joe-yves Asmar och jag
 
Gunilla Andersson Gustafsson och jag
 
Det var Gunilla som gjorde min uppsättning på scenen igår och på tisadag nästa vecka ska jag vara Joe-yves modell. Det ska bli spännade och se vad jag får för frisyr då:)

Hårvisning

Publicerad 2012-10-11 23:52:50 i Modellbilder

 
Igår kväll var det som sagt hårvisning och här är två av bilderna som blev tagna av Lina efter showen. Fler bilder från kvällen kommer komma upp senare.
 
Jag är verkligen jätte glad, jag ska nämligen till Trollhättan på tisdag på en till hårvisning där jag ska vara modell igen.
 
 

Grazette Hair Show - Behind The Scenes

Publicerad 2012-10-11 01:41:34 i Behind The Scenes

 
Här står jag och Lina och tar kort innan hårvisningen på Nöjesfabriken där jag var modell. Det var verkligen jätte kul och vill gärna göra om det igen. Om allt går vägen kommer det inte dröja till nästa visning. Hoppas verkligen att det går, vill verkligen det.
 

Hur gör ni rent era sminkpenslar/borstar?

Publicerad 2012-10-08 22:22:00 i Allmänt

 
Nu har jag precis rengjort mina sminkpenslar så de får ligga på tork under natten. Jag brukar använda mig utav diskmedel och vatten när jag gör rent dem, vet inte om det är det man ska använda men det fungerar i alla fall väldigt bra. När jag vill vara lite mera skonsam så brukar jag ha babyschampo och ibland vanligt schampo. Dock är det inte lika effektivt som diskmedel.
 
Imorgon efter jobbet ska jag iväg till Scandic för att få reda på lite mer om hur de vill att jag ska se ut på hårvisningen på onsdag. Shit alltså, inte lång tid kvar nu.

Den "lilla" kaninen

Publicerad 2012-10-03 23:43:25 i Allmänt

 

Denna "lilla" Kanin kom med dagens leverans från Teddykompaniet till jobbet, den är hela 120 cm lång. Snacka om att jag och Gabriella blev helt kära i den. Hur go som heslt, skulle gärna vilja ha en sånn hemma.
 

Singel & sökande

Publicerad 2012-10-01 22:14:00 i Allmänt

Här är vi, singlar och sökande, i våra bästa år som letar efter den "rätta":) Tror DU att du är den rätta? Skriv en kommentar nedan!
 
Jag och Lina "fulade oss" lite i lördags när vi satt på Frost. Haha måste ha sett jätte kul ut för de som gick på andra sidan fönstret.
 
Har även fått en fråga om jag och Lina är bästa vänner och jag kan inte säga att jag har en bästa vän. Men Lina är jätte rolig att umgås med, en glad och spralig tjej som man aldrig har tråkigt med:) Jag gillar alla mina vänner jätte mycket.

Älskar att vara spontan!

Publicerad 2012-10-01 20:59:33 i Allmänt

Två armband köpta på Glitter
 
Idag efter jobber åt jag middag med min kompis Bella. Jag tycker att det är jätte kul att göra spontana saker, för Bella ringde till mig när jag precis var på väg hem från jobbet och undrade om jag ville ut och äta. Det ville jag så klart. Mysigt var det:)
 
Måste även tillägga att det ibland kan vara väldigt skönt när det är planerat också:P
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela