AiCi

Ingen shopaholic, bara modell

Från iPhone 4s till iPhone 5

Publicerad 2013-01-21 19:46:00 i Allmänt

 
Sådär, så har man en vit iPhone 5 istället för en svart iPhone 4s. Dock kan jag inte använda den nya mobilen än då jag inte har fått det nya simkortet. Förhoppningsvis kommer det på torsdag.

Man märker vad folk har som nyårslöfte!

Publicerad 2013-01-14 00:16:12 i Allmänt

 
I fredags var jag hemma hos Lydia där vi hade en mysig middag tillsammans men god mat och dricka:) Lite senare kom Alicia och hennes pojkvänn Robert. Kvällen slutade med att vi drog ut på krogen, på Jaguar och Gud vad man märker allas nyårslöften. Det var sjukt lite folk när vi kom dit, då det alltid är jätte mycket folk där. Jag och Lydia har ju även börjat på gym nu och det känns verkligen jätte skönt. Äntligen säger jag, vi har sagt hur många gånger som helst att vi ska träna men det har inte blivit av, men nu så:) Hehe, på krogen är det typ inga och på gymmet är det knökat. Tror dock inte det kommer vara så om någon månad.

Love my curly hair

Publicerad 2013-01-10 00:11:01 i Allmänt

 
Idag har jag varit ledig från jobbet, så dagens spenderades på stan tillsammans med Lydia. Vi har även börjat träna igen vilket känns jätte skönt. Har inte tränat på evigheter och det kändes idag kan jag säga. Usch vilken dålig kondis jag har, hehe. Men det ska det bli ändring på:)

Party all night long

Publicerad 2013-01-08 19:45:00 i Modellbilder

Fotograf Lina Flodins
Hår Ravin Sandi
Smink Felicia Olsson
 
Hehe här är en lite oseriös bild från fotograferingen i söndags. Det är rätt kul att fota några sådana bilder och det hjälper faktiskt lite att fjanta sig lite så att man kommer in i fotograferingen. Kan lätt bli lite stelt och svårt att komma på nya poser så då är det bra med dessa. Man skrattar lite och sen är man igång igen:)

Behind The Scenes

Publicerad 2013-01-06 20:52:00 i Behind The Scenes

 
 
 
Fotograf: Lina Flodins
Hår: Ravin Sandi
 
Åh vad kul det var att köra en fotografering igen. Det var ett tag sedan sist och det känns att jag är lite ringrostig :P Men jag hoppas att det blev bra i alla fall. Här är några behind the scenes bilder från dagens eller man kanske ska säga kvällens fotografering.
 
 

Just a dreamy movie

Publicerad 2013-01-06 11:42:07 i Allmänt

 
 
Här är en film som jag och Lina spelade in i maj förra året, när vi sprang runt i vita klänningar. 
Det skulle vara väldigt roligt att göra fler filmer och det behöver absolut inte vara långa, det räcker med kortfilmer som denna.
 

Trött på en vanlig fläta?

Publicerad 2013-01-02 22:40:00 i Hår

Är du lika trött som jag på en vanlig fläta? Genom att göra en tunn fläta som man tar med i den stora flätan så blir det genast lite roligare. På denna så valde jag att sluta på hälften, men självklart kan man fortsätta hela vägen om man så vill det:)
 
Fler tips på olika flätor kommer att komma.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela