AiCi

Ingen shopaholic, bara modell

Nyår

Publicerad 2011-12-31 21:27:26 i Allmänt




Nu håller jag och tjejerna på att gör oss i ordning inför nyårsfirandet. Vi lagade middag tillsammans, som blev sallad och sen gjorde vi efterrätt. Det blev jätte mysigt.

Om jag inte har möjlighet att blogga sen så önskar jag alla ett riktigt gott nytt år. Så hörs vi nästa år.

Sista dagen

Publicerad 2011-12-30 16:50:13 i Allmänt




Då har jag jobbat sista dagen på detta året. Känns lite sjukt att det är nyårsafton imorgon, det har gått så sjukt snabbt.

Jag vet inte riktigt hur det blir med morgondagens firande, men det löser sig alltid. Jag tror att jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig i alla fall. Det blir en svart sammets klänning med  silvrig dragkedja fram. Jag provade klänningen bak-o-fram och jag tyckte nästan att den blev snyggare då. Så att man har dragkedjan på ryggen istället.


Fram


Bak

Bad

Publicerad 2011-12-29 20:10:31 i Allmänt




Nu ska jag ta och lägga mig i ett varmt bad och bara slappna av. Har varit rätt mycket att göra idag på jobbet, så jag tycker att jag förtjänar det.

Siri

Publicerad 2011-12-28 23:54:58 i Allmänt

Idag var jag med och firade Siri som fyller 2 år. Tycker inte att det var länge sedan som hon föddes.

Jul imorgon

Publicerad 2011-12-23 21:39:54 i Allmänt




Förlåt att jag har varit så dålig med att blogga, men jag har haft rätt mycket att göra.

Jag kan inte fatta att det är jul imorgon, eller ja egentligen om bara några timmar. Men i min familj firar vi inte jul så mycket imorgon den 24 utan vi firar mer den 25, för att då kommer alla mina syskon hem. Jag har 5 äldre syskon och alla har flyttat hemifrån och börjat bilda egna familjer. Så då har det blivit att vi firar jul tillsammans på juldagen.


Bild från i onsdag, när vi var på Glada Ankan

Glada Ankan

Publicerad 2011-12-21 19:48:17 i Allmänt




Ska snart iväg på förfest och sen bär det av till stan då vi ska till Glada Ankan. Ska fira Rebecca som blir 18 idag.

Så här ser jag ut ikväll.


Bh olycka

Publicerad 2011-12-21 14:28:31 i Allmänt




Idag åt jag och Alicia lunch på Burger King och under tiden vi satt och åt hör jag hur det knakar till i bh:n. Fattar direkt att den är på väg att gå i sönder, så jag kände efter hur mycket tyg som fortfarande satt kvar och det var inte alls mycket och typ 2 sekunder senare hoppar allt isär. Så där sitter jag med en bh som åker mer och mer åt ett varsitt håll. Som tur va så var vi nästan klara så att vi kunde gå.



Nu är jag hemma och har tagit på mig en annan bh som är hel och förhoppningsvis ska den hålla hela kvällen.

Tips: Hårkulor

Publicerad 2011-12-20 12:00:00 i Tips




Nu inför jul kan man bara sina egna julkulor gjorda av sitt eget hår. Och om man vill ha det extra juligt kan man sätta i något rött band eller röda pärlor.

Börja med att sätta upp håret i en låg hästsvans

 

Kräppa/våffla hela håret med en kräpp/våffel/volume master, men lämna sista biten rak.

 

Toupera hela den våfflade delen av håret.

 

Sätt i en gummisnodd och dra lite i håret för att forma en kula. Toupera lite till om det behövs och spraya. Sätt i så många gummisnoddar som du vill ha kulor. Detta fungerar att göra även om man har kortare hår fast då kan man antingen göra färre kulor eller göra dem mindre.

 

 

 

 

 

Bowling

Publicerad 2011-12-20 10:53:54 i Allmänt

Var med klassen och spelade disco bowling imorse och jag kom tvåa utav dem jag spelade med.

Svar på frågorna

Publicerad 2011-12-20 00:33:58 i Frågor och svar




Vem är din bästa vän?
Svar: Jag har inte en som är min bästa vän, utan jag har många jätte bra vänner.

Utekväll eller hemmakväll?
Svar: Utekväll

Jobba eller gå i skolan?
Svar: Jobba

Hur lång är du?
Svar: ca. 166-168 cm

Hur känner du och Lina Flodins varandra?
Svar: Vi gick i samma klass på högstadiet och det var där som vi lärde känna varandra.

Hur gammal är du?
Svar: 18 år

Varför blir du inte modell "på riktigt"? Du är jättesnygg ju!
Svar: Tack så mycket. Jag har funderat lite på att visa min portfolio för olika agenturer, men det har inte blivit av. Jag har varit hårmodell ett antal gånger och tycker att det är jätte kul, men det tar upp väldigt mycket tid som man inte tänker på. Så om jag skulle satsa på modellyrket nu skulle jag kanske inte hinna med skolan. Så det får i så fall bli till sommaren, och än så länge håller jag det på hobby nivå.

Vilka gymnasieprogram stod det mellan när du skulle börja gymnasiet?
Svar: Först ville jag gå någon praktisk linje för att jag ville skapa något och jag var lite trött på skolan och pluggande, men jag visste inte vad jag ville bli och jag ville ha möjligheten att bli vad jag vill senare när jag har kommit på vad jag vill. Så då tänkte jag på natur som är en väldigt bred linje, men det är i stort sett bara teoretiskt, så därför blev det en blandning, naturestet med inriktning bild. Både teoretiskt och praktiskt.

Varför började du blogga?
Svar: Jag har bloggat förut men tröttnade. Men så en dag skaffade en kompis en blogg och då blev jag lite sugen på att börja igen, så då gjorde jag det.

Gillar du hästar?
Svar: Ja, det är härliga djur. Började rida när jag var 6 år och sen skaffade jag foderhäst när jag var ca. 12 år. Men vid 10 års ålder började jag tycka om barn allt mer så då var jag barnvakt också som tillslut tog över hästintresset.

Vilken är din favoritbutik?
Svar: Åh vad svårt, gillar många butiker och det beror lite på vad jag är ute efter, men H&M är ju alltid en butik som funkar.

Vilken skola?
Svar: Sundsta-Älvkullegymnasiet, fast jag går på Älvkullen.

Luna på onsdag!

Publicerad 2011-12-19 22:33:23 i Allmänt



På onsdag ska vi fira Rebecca som fyller 18. Det är även sista riktiga skoldagen också, för på torsdag är det julavslutning. Så det blir även att fira sista skoldagen detta år, efter sista lektionen är det NVES mys i källaren med fika och sånt, då 1:or, 2:or och 3:or är tillsammans. Vi 3:or har pratat på att typ "förfesta" i skolan innan Luna, men jag har inte bestämt mig än om jag ska va med då eller om jag ska va med Rebecca och förfesta eftersom hon fyller år. Vill va på båda ställena.

Bilder från spex

Publicerad 2011-12-19 14:57:22 i Allmänt













Här är några bilder från spexet. Det bästa spexet jag har varit på, mycket bättre än förra året. Jag och Alicia tyckte att det var så bra att vi gick på det en gång till. Det var flera från min klass som var med och deltog i spexet och måste säga att alla var jätte duktiga. Synda att det inte filmades, skulle lugnt köpa filmen i så fall.

Snow

Publicerad 2011-12-19 14:28:37 i Allmänt



Så här ser det ut hemma hos mig. Hoppas att det ligger kvar under julen, sen kan det försvinna igen.

Fråga på!!

Publicerad 2011-12-16 20:15:03 i Frågor och svar

 

Tror nog att bilden säger rätt mycket. Jag tänkte alltså köra på en frågestund där jag svarar på era frågor, eftersom jag har fått massa nya läsare som kanske vill veta mer om mig. Så fråga på!

Svar

Publicerad 2011-12-16 18:54:59 i Frågor och svar




Det är några som har frågat vart man kan köpa Biosilk - silk therapy som jag tipsade om för några dagar sedan. Jag har köpt min på en frisörsalong, men har även sett den på vissa kicks.

Natti

Publicerad 2011-12-16 01:13:10 i Allmänt




Ne nu ska jag ta och lägga mig och sova. Säger godnatt till alla nattugglor som fortfarande är vakna. Lägger även ut en bild på min oljemålning som jag gjorde i bilden för några månader sen.



Kan inte ladda upp bilder

Publicerad 2011-12-15 11:50:35 i Allmänt




Det går inte att ladda upp nya bilder på bloggen, ska försöka på mobilen och se om det går.  Men nu ska jag göra mig i ordning det sista innan jag ska iväg till skolan.

Julgala

Publicerad 2011-12-14 22:31:34 i Allmänt





 

På lördag ska jag på julgala med jobbet. Det blir andra året som jag är med och det kommer bli kul. Har redan bestämt vad jag ska ha på mig. Det blir svarta skinnleggings, ett svart linne med ett bälte i midjan och den vita kavajen jag köpte igår och det silvriga halsbandet. Sen till det blir det ett par höga stilett klackar till det. Det är tur att vi ska sitta ner mestadels av kvällen, annars hade jag inte orkat gå i dem, men kommer ta med ett par platta skor för säkerhets skull.

Hämtat körkortet

Publicerad 2011-12-14 17:25:54 i Allmänt

Hämtade ut mitt körkort idag. Blev dock lite missnöjd med bilden men det får väl duga. Hoppas bara att jag inte behöver visa upp det allt för ofta bara. Och när jag ska på krogen har jag ett annat leg jag kan visa som tur är.

shoppat

Publicerad 2011-12-14 17:15:18 i Allmänt


Var på bergvik igår och shoppade lite.
Vit kavaj från ginatricot
2 ringar från glitter
Halsband från glitter
Ansiktskräm från affection

Tips: Biosilk - silk therapy

Publicerad 2011-12-12 11:22:05 i Tips

 

Det här är en produkt jag vill tipsa om. Den gör håret jätte mjukt och stillar även småhåren. En annan sak som är väldigt bra är att man inte behöver använda alls mycket, vilket gör att den räcker jätte länge. Man kan ha i silkesdropparna både i blött och torrt hår. Den har även lite värmeskydd, som skyddar vid användning av fön.

Fungerar även som mjukgörande av huden. Man kan ha i några droppar i badvattnet eller smörja sig efter att man har duschat.

Körkort

Publicerad 2011-12-09 20:43:13 i Allmänt

Hade uppkörning idag så nu har jag körkort, är verkligen superglad:D nu blir det utgång

Psykologi

Publicerad 2011-12-08 14:17:51 i Allmänt

Sitter på psykologin nu och snart har vi bild. Då blir det att klistra massa pappersbitar på min skulptur.

Bilder från tjejkvällen

Publicerad 2011-12-06 16:38:40 i Allmänt











Har försökt att blogga flera gånger men det har varit något fel med blogg.se tror jag. Men jag hoppas att det ska fungera den här gången.

Här är i alla fall några bilder från tjejkvällen/förfesten i lördags, då vi var på salongen som min mamma äger.

Mobilblogg

Publicerad 2011-12-04 13:04:11 i Allmänt

Igår åkte jag och Lydia hem till Niklas och förfestade innan vi gick till score. Jag har aldrig varit med om så lång kö någonsin på score, det tog 1 timma innan vi kom in. Helt sjukt. Bilder kommer senare.

Varför?

Publicerad 2011-12-03 17:09:19 i Allmänt

Gud va svårt det är att välja kläder, vet inte alls vad jag ska ha på mig. Varför är det så svårt att bestämma sig? Jag har ju hur mycket kläder som helst. Jaja, får väl söka igenom garderoben en gång till och se om jag hittar något.

Kvällen planer

Publicerad 2011-12-03 15:28:05 i Allmänt

Har precis kommit hem från jobbet och ska snart äta mat sen ska jag fixa iordning för att åka till salongen och ha tjejkväll. Sen efter det så ska jag och några till score på bacardi nigit.

Mobil blogg

Publicerad 2011-12-02 20:56:58 i Allmänt

Håller på att lära mig min nya telefon och har nu installerat blogg appen så måste ju prova och se så att det fungerar.

Äntligen

Publicerad 2011-12-02 19:57:09 i Allmänt

Nu har jag äntligen fått min iPhone 4S. Håller fortfarande på att lära mig hur telefonen fungerar och det kommer nog ta ett tag innan jag fattar hur den fungerar.

Före/Efter

Publicerad 2011-12-01 20:56:57 i Hår


Före                                                           Efter


Har precis gjort lite ljusare slingor i håret. Har ju varit lite mörkare i ca 1,5 år nu och det har varit så jobbigt att behöva färga utväxten stup i kvarten så nu kände jag att jag ville bli ljusare igen. Det syns inte så jätte stor skillnad på bilderna men man ser det mer i verkligheten tycker jag.

1:a December

Publicerad 2011-12-01 10:37:44 i Allmänt

Det är första December idag och jag har inte fått några julkänslor än. Kan nog bero på att det fortfarande är ganska varmt ute och ingen snö. Lyssnar på lite jul musik för att komma in i stämningen, men det hjälper inte riktigt.
Idag börjar alla möjliga olika julkalendrar och julerbjudande. På mitt jobb har vi startat en julkalender med olika erbjudanden varje dag. Om ni är sugna på att kolla in klicka HÄR eller klicka på bilden.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela