AiCi

Ingen shopaholic, bara modell

Igelkottsbebisar

Publicerad 2012-07-28 15:55:17 i Allmänt

 
 
Förra helgen när vi hade familjehelg hittade vi 5 små igelkottsbebisar i slänten till grannarna. De var så söta och smår. Det var första gången jag såg igelkottsbebisar. En av dem (översta bilden) hade ramlat ner från boet så Fredrik, min systers kille tag på sig hadnskar och lyfte upp den lilla sackaren.

Familje Helg

Publicerad 2012-07-21 12:27:18 i Allmänt

 
 
 
Varje år har vi en så kallad Familje Helg då alla mina syskon och deras respektive och barn kommer hit och äter mat, spelar kubb, badar och bara umgås. Idag är en sådan dag:) Vid klockan 15 idag så är det dags för detta års Familje Helg. Dock kommer inte en av mina systrar då hon hor i Helsingborg och det blir rätt långt för henne att åka + att hon inte kan ta ledigt från jobbet, vilket jag tycker är jätte synd. en så är det ibland.
 
Här ovan är bilder från tidigare år:)
 

Ny Header

Publicerad 2012-07-16 22:33:13 i Allmänt

 
I lördags fick jag en ny Header av snälla Lina. Gillar att det är lite mer färg nu, speciellt denna årstid eller vad tycker ni?

What We Wore

Publicerad 2012-07-14 20:00:00 i Allmänt

 
Låt mig presentera det jag och Lina har småpysslat med ett tag. What We Wore - En sida där vi lägger ut kläder, smycken och skor som vi inte vill ha kvar längre. Det som är speciellt är att vi har fotoshoots till varje klädesplagg för att göra det hela lite roligare. Gå in på sidan och spana in de saker vi redan lagt ut. Titta också gärna in inom de närmsta dagarna då nya saker kommer att komma in varje dag! Vi har budgivning på allt för att alla ska ha chans att försöka få plaggen :) Så gå gärna in och kika om du finner något du vill ha!

Outfit

Publicerad 2012-07-14 16:58:59 i Allmänt

Härom dagen fick jag hem paket som jag hade beställd, bland annat det jag hade på mig igår när jag och Lydia var ute och tog något glas vin.
 
Om ca 1 timme ska jag till Lina och då ska vi fixa absolut det sista innan vi släpper vad det är vi håller på med för projekt. Är väldigt taggad och hoppas på att det kommer gå bra:)

Snart, snart, snart

Publicerad 2012-07-12 23:22:22 i Modellbilder

 
Idag har jag och Lina varit ute i skogen och plocka blåbär. Det var jätte mysigt att gå runt i skogen och prata medans man gick där och plockade.
 
Vi har även kommit ytterligare ett steg i vårt projekt. Så nu är det inte alls lång tid kvar tills att ni får reda på vad det är.

Shoppat lite

Publicerad 2012-07-07 16:40:29 i Just Nu

 
Idag har jag och mamma varit på Bergvik och shoppat lite, mestadels saker till pappa för han behövde ha en ny garderob:) Men jag hittade en del saker till mig också.

Fashion

Publicerad 2012-07-05 20:13:51 i Modellbilder

 
Första bilden från i  tisdags när jag och Lina var ute och fotade.
 
Idag har jag och Lina varit inne i stan och fixat en sak till vårat projekt, så nu är vi ett steg närmre vårt mål innan ni kommer få reda på vad det är för något. Hittills känns det väldigt bra och jag hoppas att det kommer att gå bra.

Projekt på gång!

Publicerad 2012-07-02 20:27:49 i Allmänt

Inom en snar framtid kommer det hände en del saker som kommer visas på bloggen, så håll utkik. Kan inte säga allt för mycket men det är något som jag och Lina håller på med tillsammans.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela