AiCi

Ingen shopaholic, bara modell

Tattoo

Publicerad 2012-04-30 17:10:02 i Modellbilder

Foto: Lina Flodins
Målning: Lydia Glifberg
Modell: Felicia Olsson
Resultatet från lördagens fotografering med kroppsmålningar, det var väldigt kul att göra en liten annorlunda fotografering. Dock var det väldigt kallt, men det är sånt man får stå ut med:)

Kroppsmålning

Publicerad 2012-04-29 20:26:11 i Behind The ScenesIgår fotograferades jag och Lydia av Lina, när vi hade kroppsmålningar på oss. Jag och Lydia har fått en bilduppgift i skolan att vi får göra ett eget arbete och vi tyckte då att kroppsmålningar verkade roligt:) här är några behind the scenes bilder från gårdagen.

 

 

Någon som vet varför?

Publicerad 2012-04-29 13:43:07 i Allmänt
Nu när jag äntligen har fått tillbaka datorn så krånglar det med blogg.se. Eller jag vet inte alls vad det är för fel, men jag kommer inte in på den sidan på datorn. Så jag kan inte logga in som vanligt för när jag går in på den sidan så är det bara vitt, är det någon som vet om det går att fixa på något sätt? Kan även tillägga att det inte är några som helst problem med att gå in på andra hemsidor.

Vart kan man köpa Crush serien?

Publicerad 2012-04-20 20:29:16 i Frågor och svar
Fick en fråga för ett tag sen angående var man kan kan köpa Crush seiren, den jag skrev om i mitt inägg där jag pratade om vilka produkter jag använder till mitt hår. Alla produkter från Grazette går endast att köpa hos/via frisör. Alltså kan man även köpa via vissa hemsidor. 
Bio silken kan man köpa hos vissa frisörer och jag har även sett att vissa kicks har den.

Ljusare tider väntar

Publicerad 2012-04-16 22:29:54 i Allmänt
Förhoppningsvis går det att rädda de flesta dokument på vår dator och vi har beställt en ny hårddisk så jag längtar tills att man kan börja använda den på riktigt. Det börjar kännas lite jobbigt att inte ha någon dator.

Men när vi får den så har jag tänkt att blogga lite mer flitigt. Har även planerat att lägga ut lite tips på frisyrer som man kan ha till skolavslutningen/studenten.

Datorn har kraschat

Publicerad 2012-04-10 17:30:11 i Just Nu

Som sagt, vår dator har kraschat så ett tag framöver kommer det bara bli mobil inlägg. Min bror har datorn nu och ska kolla på den och se om han kan laga den, annars blir det att köpa en ny. Jag är i alla fall glad över att jag har internet i mobilen, så att jag inte blir helt handikappad:)

Produkter jag använder till mitt hår

Publicerad 2012-04-08 17:15:20 i Hår

 

 

 

Jag tänkte ta och berätta lite om de produkter som jag använder till mitt hår. Vad jag tycker är fördelar och nackdelar med produkterna. Hoppas ni gillar den här typen av inlägg.

Shampoo 6 Wonder Shampoo från Grazette, crush serien.

Fördel: Håret blir mjukt och har en utredande effekt, dock inte lika mycket som ett balsam men man märker ändå skillnad från andra shampoo:n. Det är även bra för mig som har ett preparerat hår då det är fuktgivande och färgbevarande. Det fungerar även utmärkt på normala och torra hår. Det räcker väldigt länge och luktar gott.

Nackdel: En sak som både är en nackdel och fördel med detta shampoo är att det är väldigt trögflytande. Alltså väldigt tjock konsistens vilket gör att det kan vara svårt att få upp ett lödder. När jag duschar och ska ha i schampoo brukar jag strunta i att vrida ur vattnet ur håret för att det ska gå lättare att få i shampoo:t i håret.

 

 

Inpackning 6 Wonder Mask från Grazette, crush serien.

Fördel: Snabbinpackning som endast behöver verka i 60 sek. Det gör inget och den sitter i längre, jag brukar låta den verka under tiden som jag tvålar in mig. Håret blir jätte mjukt och lätt att borsta igenom. Den innehåller även värmeskyddande, färgbevarande ämnen och stärker håret. Man behöver inte ha i så mycket för att det ska verka och den luktar gott.

Nackdel: Tar man för mycket måste man skölja håret väldigt länge.

Värmeskydd 88 Heat Glider från Grazette, crush black violet serien.

Fördel: Lätt att applicera i håret, ger ett bra skydd och ger glans i håret. Man kan använda den både i torrt och blött hår och den skyddar upp till 220 grader. Plattången glider väldigt lätt i håret när man har haft i denna produkt.

Nackdel: Kommer inte på någon direkt nackdel, men någonting kan väl vara att det skulle vara bra om den fanns i större förpackning.

 

Silkesdroppar Biosilk Silk Therapy från Farouk.

Fördel: Håret blir silkeslent och sillar ner småhår när håret är torrt. Man kan använda det både i torrt och blött hår och det behövs inte mycket för att håret ska kännas super mjukt.

Nackdel: Om man tar för mycket biosilk på ett ställe kan håret se fett ut.

 

Spray Creative Hairspray Aero Mega Strong från Grazette, XL serien.

Använder dock inte spray varje dag.

Fördel: Ger ett hållbart resultat och glans i håret. Fungerar på alla hårtyper.

Nackdel: Om man vill ha ett stenhårt resultat får man spraya flera gånger.

 

Moon

Publicerad 2012-04-06 22:54:32 i Allmänt

Full måne

Den här kvällen spenderades hemma hos Lina med pizza och film. Efter filmen drog vi ut och fotade månen lite, det var jätte häftigt att se genom kameran hur fort månen faktiskt rör sig. Nu ska jag göra mig klar för kvällen, god natt på er.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela