AiCi

Ingen shopaholic, bara modell

Nu är det dags:)

Publicerad 2012-05-29 23:06:46 i Alanya 2012Nu är det bara 1 ynkans timme kvar tills att vi drar till Alanya:) Eller ja bussen från Karlstad till Arlanda går då, flyget går imorgon vid 7:) Gud va kul detta kommer att bli:)

Min blogguppdatering kommer inte vara den bästa nu när jag är borta men jag hoppas att ni förstår det:) Har gjort något tidsinställt inlägg som kommer upp på bloggen under tiden jag är borta. Ha det så bra allihopa!

Kolla mitt hår!

Publicerad 2012-05-28 18:45:59 i HårFörlåt för urdålig uppdatering, men jag har jobbat och pluggat en del och även packat inför Alanya:) Det är helt offatbart att vi åker imorgon natt.

Kollade igenom lite bilder och hittade den här bilden som är tagen för lite drygt ett år sedan. Kolla på mitt hår, vad långt det var då. Har för mig att det var då jag nästan satt på håret.  

Alanya, bal & student

Publicerad 2012-05-23 23:44:43 i AllmäntAllting närmar sig med stormsteg nu. Idag var vi på Forex och växlade till Lira som vi ska ha till Alanya för nästa vecka så åker vi. Det är helt sjukt nära nu:) Veckan efter att vi kommer hem är det bal och student och jag kan inte fatta att jag ska ta studenten. Jag är minst i syskonskaran och jag har alltid tyckt att mina syskon var så stora när dem tog studenten och nu är jag där själv. Jag känner mig inte alls så stor som jag tyckte att dem var då. Men det ska bli så kul att göra allt detta, jag är verkligen super taggad.

Lina som indian

Publicerad 2012-05-21 22:04:27 i Behind The Scenes

Igår när vi fotograferade och hade med oss massa saker passade vi på att köra lite ombytta roller, då Lina fick vara framför kameran och jag bakom. Det händer att vi byter roller ibland och det är faktiskt kul att prova på att göra lite olika saker. De här två bilderna över är dock tagna med min mobil så detta är inte slutresutatet.

Bts 20/5

Publicerad 2012-05-21 10:00:00 i Behind The Scenes

Här är ytterligare några behind the scenes bilder från gårdagens fotografering. Det är väldigt svårt att visa på bild hur högt det faktiskt var där vi fotade. Men bilden ovan visar i alla fall lite tydligare än de förra bilderna.

Älskar stället

Publicerad 2012-05-21 01:05:55 i Behind The ScenesIdag, eller egentligen igår blir det väl med tanke på att klockan är över ett, så hade jag och Lina en fotografering vid ett grustag nära Karlstads flygplats. Älskade verkligen stället så det lär bli fler fotograferingar där.

Koriander

Publicerad 2012-05-17 16:47:38 i Allmänt

 Igår hamnade vi på Koriander och här är några bilder från när vi tar en drink. Det var faktiskt första gången som jag var på Koriander så det var kul. Vi kom dit ganska tidigt så det var inte så mycket folk där men dem kom senare.

Det blir svart ikväll

Publicerad 2012-05-16 18:06:52 i Just Nu

Så här blir kvällens outfit, svart. Ja vet, tråkigt, med det funkar alltid. Önskar er alla en trvligt kväll, så ska jag ta och göra i ordning det sista innan jag ska träffa Lydia:)

Jippie!

Publicerad 2012-05-16 12:54:14 i AllmäntSå här glad är jag nu då det är långledigt från skolan. Börjar igen på måndag men sovmorgon fram till 13.00 :) Detta kommer firas med utgång tillsammans med Lydia. Vet inte om vi blir några fler kanske, det återstår att se. Men innan utgången ska jag iväg och sola lite så att jag blir lite brunare infrör både ikväll och för Alanya.

Vem är jag egentligen?

Publicerad 2012-05-15 08:30:00 i AllmäntHehe kollar på lite bilder från förra sommaren och hittar dessa. Kommer ihåg hur jag och Lina hoppade runt och tog bilder. Gud vad tiden går fort, jag tycker det känns som om det var igår vi tog dessa.

Nu är det inte långt kvar!

Publicerad 2012-05-14 17:18:53 i Alanya 2012

Den 30/5 åker jag och mina tjejkompisar till Alanya på studentresa, jag är verkligen jätte taggad. Den här veckan ska vi troligtvis växla pengar så att vi kan shoppa där nere. Förra veckan gjorde jag och Lydia en lista på saker som vi ska ta med oss och det lär bli en del att ta med sig, men samtidigt vill man inte ta med för mycket. Det måste ju finnas plats över till allt jag ska köpa där nere.

Finns mätbara effekter av värmeskyddande hårprodukter?

Publicerad 2012-05-14 10:38:19 i Hår

Aici

I torsdags hade vi projektarbets utställning i skolan, där man fick ställa ut sina projekt om man ville. Så jag och Alicia ( till vänster) valde att vara med. Vårt projekt gick ut på att se om det fanns mätbara effekter av värmeskyddande hårprodukter. Som ni ser på bilden, hänger tre hårprover där den första är så håret såg ut när vi fick det, den andra är utsatt för fön och plattång 30 gången utan värmeskyddande produkter i. Till det hårprovet har vi använt produkter köpta på bland annat ica. Det tredje hårprovet är också utsatt för fön och plattång 30 gånger, men detta har blivit behandlat med frisörsprodukter med värmeskydd i. Man märker verkligen skillnad på hårproverna efter bara 30 gånger som det blivit utsatt för mekanisk värme.

Lydia som står brevid Alicia hade ett projekt om tigrar som hon ställde ut intill oss.

Strandlockar som håller!

Publicerad 2012-05-13 15:35:55 i Tips

För några dagar sedan kom mamma hem med lite nya produkter till håret, bland annat kom hon hem med dessa, kms california free shape hot flex spray, som är ett värmeskydd med stadga i och ny tång som gör strandlockar,ROD VS5 Deep Wave.
Så klart var jag tvungen att prova det på en gång, så i fredags lockade jag håret och hade i de nya produkterna. Jag som har väldigt långt hår har alltid haft problem med att lockarna går ur på en gång, men inte den här gången:) Lockarna ser lika bra ut dagen efter när man har sovit på dem. Så vill verkligen tipsa om denna produkt. Den här produkten kan man endast köpa hos frisör.

Jag vill tyvärr inte visa resultatet då jag har tänkt att se ut så på studenten, så lockarna/resultatet får ni se då:)

Jack

Publicerad 2012-05-13 14:50:45 i Allmänt

I torsdags var jag barnvakt åt min systers tre barn. Det gick hur bra som helst att ha alla tre. Min syster och hennes sambo var ute och grejade på baksidan så jag var ju egentligen inte helt själv med dem. Här ovan är en bild på den minsta, Jack, som är 9 veckor.

Elgiganten

Publicerad 2012-05-09 21:06:37 i Allmänt
I förrgår var jag och Lina på Elgiganten, och titta vad vi hittade där:) ett kylskåp med Englands flagga på. Lite annorlunda än de vanliga traditionella.

Dop

Publicerad 2012-05-06 00:46:38 i Allmänt

Imorgon, eller ja, om några timmar ska vi åka till Norge, Oslo för att gå på dop. Det är min brorsson Scott som ska döpas. Första gången som jag ska på dop faktiskt. Jag själv är inte döpt och har inte funderat på att göra det heller.

På bilden sitter jag med Scott i famnen på BB i Oslo då han bara var en dag gammal. Nu är han 4 månader. Helt sjukt vad tiden går fort.

Inbjudningskort

Publicerad 2012-05-03 22:11:58 i Bal och Student
Nu har jag införskaffat det som behövs till inbjudningarna till min student. Så nu blir det att sitta och pyssla ihop massa kort som ska skickas ut till de som jag ska bjuda:) det ska bli kul och jag hoppas att det blir bra. Temat är vitt, silver och rosa.

 

Frisyrer till balen/studenten

Publicerad 2012-05-02 08:00:00 i Hår

Här är några tips på "knut" frisyrer som man kan ha till exempel på skolavslutningen som börjar närma sig. Jag har tänkt att ha något likanade på balen och då har jag tänkt att ha någon/några blommor i håret också för att göra frisyren mer sommrig.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela