AiCi

Ingen shopaholic, bara modell

Party pictures

Publicerad 2012-09-30 18:27:00 i Allmänt

 
 
 
 
 
 
Som ni säkert vet så fyllde jag 19 år i onsdags, så igår så bjöd jag hem tjejkompisarna på förfest och sen drog vi ut på ett ställe som heter Frost där vi tog en drink innan vi gick vidare till Harrys. När vi satt på Frost kom det två tjejkompisar till, så vi blev ett gäng som drog ut. Det var jätte kul att dra ut, har inte varit ute på jätte länge. Förr var jag ute varje helg, oftast både fredag och lördag, men nu är det kul att dra ut någon gång då och då:)
 

Det går bra nu!

Publicerad 2012-09-29 10:13:00 i Allmänt

 
 
Kan ta och säga det att det går bra nu inom modellandet:) Som jag har skrivit tidigare så ska jag vara modell på en hårvisning i oktober och under veckan blev jag tillfrågad om jag ville vara med i en musikvideo. Självklart sa jag ja till det. Det ska bli jätte kul att spela in den, det blir första gången jag ska vara med i en musikvideo. Om det går som planerat ska i börja spela in den om ca 2-3 veckor.

Shoot

Publicerad 2012-09-27 01:35:41 i Allmänt

 
Kolla här vad jag fick hem i brevlådan idag, Shoot Magazine, perfekt på min födelsedag och allt. Har bara hunnit bläddra igenom den lite snabb då jag har varit ute och ätit på restaurange med mamma och två av mina syskon och deras partner för att fira min födelsedag. Det jätte trevlig och ganska skönt att det inte var super planerat (kom på det dagen innan) så att det inte blev så stelt.
 
Tack så mycket alla som gratulerat mig, både här på bloggen, facebook, sms och "live"!

Min 19-års dag

Publicerad 2012-09-26 09:22:59 i Allmänt

Idag blev jag väkt klockan 7 av mamma, som kom in i mitt rum med nygräddade pannkakor med sylt och grädde. Det kallar jag födelsedagsfrukost. Idag blir jag hela 19 år gammal hehe.

Äntligen!!

Publicerad 2012-09-25 20:37:02 i Allmänt

 
 
Äntligen har jag köpt mig en kamera och en dator:) Har velat haft det jätte länge men inte fått tummen ur mig och köpt någon men nu kände jag att det var dags. Batteriet till kameran sitter på laddning så kan inte fota med den riktigt än, men det kommer jag nog hinna med. Håller på och fixar lite med datorn nu, men vill inte göra för mycket eftersom jag är rätt dålig på det. Så jag väntar tills imorgon då min bror kommer hit och ska hjälpa till med den.

Hårvisning

Publicerad 2012-09-25 06:00:00 i Allmänt

Igår fick jag reda på att jag ska vara modell på en hårvisning i oktober för massa frisörer. Det ska bli jätte kul för det var ett tag sedan nu som jag var modell på en visning. Sist var nog när jag var typ 13-14 år tror jag:)

Min helg

Publicerad 2012-09-24 22:47:00 i Allmänt

Make Up: Patrycja Wysock
 
Denna helg har jag varit barnvakt åt mina tre små söta systersöner. Jag var barnvakt åt Dante 5.5 år, Aston 2 år och lille Jack  som är 6 månader. Kan säga att jag verkligen fick prova på att vara förälder och det var riktigt kul:) Dock på söndag eftermiddag hade jag bara de två minsta (Aston och Jack) då Dante (den äldsta) var och lekte med en kompis. Min syster och hennes sambo och pappa till barnen var hemma, men de behövde barnvakt då de håller på att bygga en carport. 
 
När Dante var hos kompisen så åkte jag in till stan med Aston och Jack och träffade Bella och Siri. Siri är Bellar systerdotter som blir 3 år. Hehe  så vi gick där på stan som två unga mammor :P
 

Jag och Dante

Publicerad 2012-09-19 22:13:26 i Allmänt

 
Här är en blid på mig och min äldsta systerson Dante när jag tog studenter. Han hade precis spelat fotboll med de andra gästerna där han fick vara målvakt. Han var inte rädd för att ta i lite vilket syns på de rödrosiga kinderna:)

Vad jag vill bli bättre på

Publicerad 2012-09-17 22:27:25 i Allmänt

Något som jag skulle vilja bli bättre på är att göra extrema sminkingar och inte bara att det ska vara fint. Frisyrer som är lite annorlunda är också något jag vill kunna göra. Skulle även vilja ha mer bilder på mig själv där man går lite utanför "ramarna" eller vad man ska säga.
 

Åh underbara sommar!

Publicerad 2012-09-16 22:48:45 i Allmänt

Bild från förra sommaren där jag och Lina åker båt. Vill verkligen att sommaren ska vara längre. Man känner att hösten är här nu, löven börjar falla av träden, det är rått och kyligt ute. Dags att börja införskaffa nya höst/vinter kläder.

Hur jag började som modell

Publicerad 2012-09-14 19:44:04 i Frågor och svar

När jag var ungefär 6 år var jag med på en hårvisning som modell. Det var 300-400 frisörer som var med och kollade på den visningen och det var första gången jag var modell på riktigt. Då var det dock inte fotografering utan då var det mer "catwalk" som gällde. Sedan efter det har jag gjort några små uppdrag, mest har jag varit med på visningar. Sen i högstadiet började jag ock Lina i samma klass och som säker många vet har ju hon ett brinnade intresse för fotograferingar, vilket gjorde att vi började ha photoshoots tillsammans. Det är egentligen där igenom som jag började som fotomodell. Sen har det i stort sett bara rullat på kan man säga. Visserligen har inte jag lägt ner jätte mycket tid och energi för att bli en "känd" modell, men det skulle vara kul om min modell karriär kunde utvecklats lite mer i alla fall:)  

Dagens outfit

Publicerad 2012-09-13 23:00:00 i Modellbilder

 
 

Model & Make Up: Felicia Olsson
Photographer: Lina Flodins
 
Idag blev jag fotad av Lina, då hon skulle fota en bild till Karlstad kommun och behövde en modell. Självklart ville jag ställa upp på det. Efter att vi fotat bilderna som skulle gå dit så hade vi en liten "egen" photoshoot där vi bland annat tog dessa bilder som blev perfekta outfitbilder.
 
Vad tycker ni om min dagens outfit?

Sundstabadet

Publicerad 2012-09-11 23:03:28 i Allmänt

Eftermiddagen/kvällen spenderades på det nya badhuset tillsammans med Bella, Aston och Siri. Aston är min systerson (blir 2år) och Siri är Bellas systerdotter (blir 3 år). Eftersom vi hade barnen med oss belv det inget åkande i vattenrutschkanorna då man måste vara 7 år (tror jag) för att åka dem, men det gjorde inget, för det var kul ändå. Kan gärna åka tillbaka dit igen.

Alla var så duktiga!

Publicerad 2012-09-06 20:31:21 i Modellbilder


Fotograf: Amanda Kurén
 
Fotograf: Annika Johansson
 
Fotograf: Felicia
 
Fotograf: Maria Andersson
 
Modell: Felicia Olsson
Make Up: Patrycja Wysock
 
Måste bara säga det att jag tycker att alla fotografer som var med på fototräffen i Stockholm var otroligt dukiga. Det var verkligen roligt att bli fotad av olika fotografer och nu är det så kul att få se resultatet:) Alla ni som tog bilder på mig under modellfotograferingen eller under träffen får jätte gärna skicka bilderna till min mejl aici@live.se
 
 

Dags för en tävling

Publicerad 2012-09-03 20:04:00 i Allmänt

Tänkte ha en liten tävling där man kan vinna en hårinpackning från Grazette som heter Crush 6 wonder mask. Denna produkt anväder jag varje gång som jag duschar och jag tycker att den är jätte bra. I inlägget "Produkter jag änvnder till mitt hår"  hittar ni vad jag skrivit om denna tidigare.
 
Hur gör man då för att tävla?
 
Skriv en kommentar i detta inlägg om att du är med och tävlar!
 
För ökad chans till vinst:
 
1: Skriv ett inlägg på din blogg att du är med och tävlar och länka till tävlingen
2: Gilla mig på Bloglovin
3: Gilla mig på Facebook
 
Skriv gärna om ni gjort något eller några av dessa så att jag vet. 
 
Om du inte har någon blogg, skriv då din mail adress så att jag kan kontakta dig om du blir den lyckiga vinnaren.

Fototräff - Goodiebag

Publicerad 2012-09-02 20:32:00 i Allmänt

 

Här kommer innehållet i vår grymma goodiebag med ett värde på över 3000 kronor som jag och Michaela slitit med hela sommaren!
Goodiebag från medtryck.com
Bok om modellfotografering från pagina.se
 
Kameraväska från turascandinavia.se
 
Spotstick från australianbodycare.se, läppglans från idunminerals.com och mascara från nyxcosmetics.se
 
Kamerarem från tvspelsweb.se
 
Presentkort på framkallning från fotoklok.se
 
Mobilsmycke från idiwa.se
 
Kroppsprodukt från lyko.se och showergel från korres.se
 
Tandblekningstandkräm från brilliantsmile.se
 
Tamponger från tamponsforfree.se
 
Bouncer från fotofyndet.se
 
Handgjort kamerahalsband från beccadesign.se
 
Pormaskklämmare från beautystick.se
 
Korsörhängen från beadsbyme.se
 
Lenspen-rengöringskit från focusnordic.se
 
Högtalare från cleanstart.se
 
Fresh deo från aconordic.se och aluminiumfri deo från kakaobonan.com
 
Clean start ansiktskräm från cleanstart.se och ansiktskräm från aconordic.se
 
Moderskeppet Guld från moderskeppet.se
 
Solglasögon (eller armband) från fringley.com
 
Ljuslykta och ljus från ambienceforhome.se
 
Fullmedlemskap på modellbilder.se
 
Kaffe och bulle från preem.se
 
Aloe Vera-dryck från aloeveradrycken.se
 
Alla som var med på modellfotograferingen fick en Goodiebag och här ovan kan ni se vad den innehöll:)
 
Inlägget är taget från Ottilia.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela